Захищаємося від пігментних плям правильно: прості способи

Захищаємося від пігментних плям правильно: прості способи

  • 07.07.2020

 

З проблемою появи пігментних плям в різного ступеня стикаються від 50 до 80% білошкірих людей.

Особливо загострюється проблема в літній період. Пов'язано це насамперед з високою активністю сонця і надмірним рівнем ультрафіолету, який потрапляє на шкіру. УФ промені стимулюють роботу меланоцитів, які виробляють в організмі меланін - речовину здатне фарбувати дерму в бронзовий колір. Таким чином, після перебування на сонці ми отримуємо загар.

Добре коли він рівний і рівномірний, але дуже часто виникають різні порушення у функціонуванні меланоцитів і вони починають працювати надмірно. Це обумовлено цілим рядом причин: порушення обміну речовин в організмі, зміна режиму харчування, вік, стреси, систематичне пошкодження шкірних покривів. За підсумком ми бачимо на шкірі пігментні плями. Вони можуть виникати на різних ділянках тіла і мати найрізноманітніші розміри, починаючи від декількох міліметрів і закінчуючи великими плямами в десятки сантиметрів.

пигментация как защититьсяНа щастя, впоратися з цією проблемою можна досить просто, для цього дотримуйтесь наступних порад:

• закривайте обличчя широкими капелюхами;
• Не засмагати довго на відкритому сонці;
• носите сонцезахисні окуляри;
• використовуйте спеціальні захисні засоби;
• Не засмагати після епіляції протягом 3 днів;
• закривайте родимки пластиром, якщо плануєте перебувати під сонцем;
• не виходьте на сонце після пілінгу;
• не використовуйте абразивні косметичні засоби перед і після засмаги - скраби, маски з глинами і т.д.

Такі прості поради реально можуть уберегти від появи пігментних плям після засмаги або будь-якого іншого впливу ультрафіолету.

Використання сонцезахисної косметики солнцезащитная косметика

Особливу увагу, серед всіх вищевказаних методів, слід приділити спеціальним косметичним засобам, які захищають від УФ променів. Сонцезахисна серія косметики з екстрактом канабісу, не тільки запобіжить появі пігментних плям, а ще й надасть інтенсивний догляд за вашою шкірою.

Лінійка засобів представлена:
• засобами для захисту волосся (Спрей-кондиціонер для волосся "Вітамінний комплекс і захист від ультрафіолету" і Маска для росту волосся з захистом від ультрафіолету);
• кремами і тоніком для обличчя і тіла (Крем-сироватка для обличчя з антивіковим ефектом і захистом від ультрафіолету; Крем-сироватка для тіла від пігментних плям; Зволожуючий тонік для обличчя з захистом від ультрафіолету);
• молочком для тіла (Зволожуюче молочко для догляду за шкірою тіла після засмаги).

Особливо корисним стане для багатьох людей, хто збирається у відпустку на море Зволожуюче молочко для догляду за шкірою тіла після засмаги з екстрактом канабісу. Його слід використовувати після відвідування солярію і перебування під активним сонцем. Фітокомпоненти заспокоюють шкіру, відновлюють її, попереджають появу сонячних опіків і нормалізують вироблення меланіну шкірою. Завдяки наявності в складі гіалуронової кислоти, рослинних фітопептідов і вітамінів, після використання молочка, шкіра стає зволоженою, пружною і набуває рівний і красивий загар.
Наносите молочко відразу після знаходження під сонцем або перебування в солярії і тим самим Убережіть себе від появи пігментних плям. Для кращого результату використовуйте та інші сонцезахисні засоби з каннабісом. З ними ви вбережете себе від негативних наслідків і заощадите надалі на косметолога і перукаря.

 

Написати коментар